keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Fabian puhallin vinkuu

Sain semmoisen pikaisen homman tehtäväksi, että Skoda Fabiasta piti ottaa puhaltimen moottori irti ja rasvata sen laakerit. Irroitin ensin hanskalokeron jonka takaa löytyikin heti puhallin. Se lähtikin irti kun avasi viisi ruuvia.


Siipipyörä ei lähtenyt irti, joten laakereihin ei päässyt suoraa ruiskuttamaan öljyä. Sain sitä sinne kuitenkin ja lopuksi puhdistin pinnat ylimääräisestä öljystä ettei se alkaisin haista.



Ensin piuhat kiinni ja sitten testasin toimiiko puhallin. Ei kuulunut mitään ylimääräisiä ääniä, joten paketti vain kasaan uudestaan.



 
Uusille tuutoreille käytiin tänään hakemassa myös työasut eli omat housut ja takki jokaiselle. Itse tykästyin niihin kovin, enkä jaksa odottaa että ne päällä pääsee haliiin! Työasut menivät kuitenkin painatettaviksi, eli niihin tulee Asentajakillan ja Tredun logot, sekä ilmeisesti niiden omistajan nimi. Kuvaa tulee heti kun vaan ehtii.

1 kommentti:

  1. Hyvä että homma korjaantui. Meilläkin on tuota vinkumista huomattu. Se on nyt menossa autohuoltoon muista asioista, mutta ehkäpä ammattilaiset voivat sitten samalla tuon tarkistaa. Voi olla nimittäin samaa vikaa. https://www.silmukkatienautohuolto.fi/palvelut/

    VastaaPoista