torstai 5. syyskuuta 2013

Fiestan eteneminen

Projektiautoamme Fiestaa on taas lähdetty kehittämään. Toisella viikolla käytiin Fiestaa ajamassa dynolla, missä testasimme sen tehon ja samalla myös kuinka paljon painetta turbo ahtaa. Lassi teki tästäkin videon. Tehoa on nykyisin siis 170 hp, joka on kasvanut alkuperäisestä 80hp :llä! Tämä on siis Chip-Tuningin tekemän moottorinohjainlaitteen virityksen ansiota. Vääntökin on miltei tuplaantunut ja on nyt päälle 400 Nm.


Sen jälkeen sitä lähettiin keventämään, nyt kojelauta on otettu irti, korikorjaajat hakivat tuulilasin eilen ja muut ikkunat taisivat lähteä jo viime viikolla. Hiilikuidusta tehdään mm. uusi konepelti putkia ja kevlarista pohjapanssari.

Lisäksi aloitettiin suunnitelmien tekeminen.





















Semmoista tässä pitäisi siis alkaa puuhaamaan. Meidän luokkalaiset siis jaettiin ryhmiin, jotka pääasiassa tekevät omalle ryhmälleen määrättyjä töitä. Muut ovat niissä kuitenkin mukana, koska yhdessähän tätä projektia tehdään. :) Itse kuulun tiedotukseen ja markkinointiin Ennin kanssa ja suurin vastuualueemme taitaa olla sponsoreiden hankinta. Asentajakillan sivuilta, voit käydä lukemassa markkinointisuunnitelmamme, sekä Kallen tekemän aikataulun tälle syksylle ja alustavasti ensi keväälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti