sunnuntai 27. lokakuuta 2013

X-treme Car Show 2013

Tänä viikonloppuna eli 26.-27.10 oli X-treme car show, jossa Tampereen Asentajakilta ja Pintakilta, olivat paikalla. Esitteleillä olivat molemmat Ford Fiestat, joita tehtiin paikan päällä messujen ajan. Meidän Fiestaan asennettiin mm. alustasarjaa ja ykkösten ST Fiestaan mm. asennettiin led-valoja.








Pintakillan maalarit olivat myös tekemässä straippauksia ja kynäruiskumaalauksia ja jälki oli - kuten aina - todella hienoa.




Kun kerran oltiin päästy tämmöiseen tapahtumaan, niin pitihän sitä käydä kiertämässä muidenkin autot. Paikalla oli toinen toistaan hienompia autoja, joista tuli myös räpsittyä kuvia.








Noi ripset oli ihan parhaat ! :D


Toisen hallin ovessa ei turhaan ollut varoitus kovasta äänestä, monesta autosta löyty kyllä semmoset poppivehkeet että..




Sunnuntai-iltapäivän päätteeksi oli palkintojen jako ja Asentajakilta nappasi ensimmäisen sijan kategoriassa projekti! Meitsi ainakin oli ihan ihmeissään, kun en tiennyt että oltiin edes osallisena jossain. Pakko olla tosi ylpeitä omasta toiminnasta ja tietysti myös autoista, joihin on työtunteja upotettu kyllä lukemattomia.






Iso kiitos kaikille messuilla käyneille, sekä yhteistyökumppaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti