maanantai 16. joulukuuta 2013

Mazda MX5 ja madallussarja

Ennin isän Mazda tuli meille madallukseen viime keväänä. Siihen laitettiin Konin madallussarja ja pääsimme sitä Ennin, Piken ja Miskan kanssa asentamaan.Vaikka työ oli yksinkertainen - iskunvaimentimet ja jouset irti ja uudet tilalle - se ei kuitenkaan ollut ihan helppo. Meitä kun oli neljä, niin kaikki tekivät yhden iskarin.



Takaiskareiden irti saamiseksi piti purkaa takakontin verhoilu ja tilaa pienien, mutta hyvin tiukassa olevien muttereiden irroitukseen ei juurikaan ollut. Myös sen pujottelu pois osottautui vähän hankalaiksi ja täytyi turvautua kunnon keinoihin, kuten kuvista näykyy.




Melkein irti !
Kun iskarit sitten kaikki lähtivät irti, vaihdettiin uudet tilalle jousipuristimen avulla. Vanhasta iskarista otettiin joitakin osia pois ja ne laitettiin uusiin.





Kokosimme aluksi iskarit ihan väärin ja se huomattiin vasta koeajon jälkeen. Meillä oli kaksi tuntia aikaa saada tehtyä sama työ mihin oli juuri käytetty viitisen tuntia. No ei siinä auttanut kuin ryhtyä töihin. Muilta luokkalaisilta tuli onneksi paljon apua ja meitä oli vähintään kaksi per iskari. Saatiin kuin saatiinkin kaikki ajoissa valmiiksi ja vielä tehtyä nelipyöräsuuntauskin.



1 kommentti:

  1. 토토토토토토토토토토토토토토토 토토토보 rb88 rb88 gioco digitale gioco digitale 235Pokies – Best Pokies in 2021 | Pokies Online Malaysia

    VastaaPoista