tiistai 28. lokakuuta 2014

Back to school




Me kolmosetkin ollaan palattu takaisin koulun penkille. Ensimmäinen jakso meni työssäoppien, itse samassa paikassa missä viimeksikin.


Tämä jakso ollaan D4 hallissa, josta tuleekin pysyvästi kiltahalli. Ahdasta on, vaikka käytössä on jarrudynamo- ja pikahuoltohallit, joissa yhteensä 3 nosturia. Halliin kuitenkin asennetaan uusia nostureita.Tapsa taisi eilen laskea että halliin oli ängetty 17 autoa. Eli töitä kyllä piisaa. Meillä on tässä jaksossa Moottorin ja voimansiirron huolto ja korjaus -kurssi, eli kaikki joilla on siihen liittyviä ongelmia, yhteydenotto koululle! ;)


 Kiltahalliin koitetaan nyt hankkia tarvittavia työkaluja, koska tämä on ennen ollut moottorinkoneistus ja korjaushalli. Tuntuu että ihan normaaleista työkaluista on pulaa, vääntövarsista ja pulttipyssyistä lähtien. Eilen kasattiin uudet kaapit ja tänään niihin on haettu tarvittavia työkaluja. Edistystä tapahtuu siiis!

Osalla luokasta on lisäksi torstaina ja perjantaina lukio-opintoja. Kirjoitin syksyllä jo fysiikan ja keväällä on sitten viimeisetkin yo-kokeet. Vastahan me alotettiin tää koulu..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti