maanantai 8. huhtikuuta 2013

Fiestan maalaus

Kaikkien pitkään odottama maalaus tehtiin sitten viime viikon torstaina. Hiano tuli ja tuon näköisen auton kanssa kelpaa mennä Hot Rod Showhun.

Maalariopiskelijoiden avustuksella koko luokka teki autolle esivalmistelut, eli teipattiin kaiken muun paitsi maalattavan pinnan päälle teippiä. Luokalaiset myös hioivat auton pinnan.





Meidän opettaja Tapsa, jolla siis ei ole minkäänlaista kokemusta autonmaalaamisesta, pääsi tekemään pohjamaalin ja osan efektimaalauksesta. Kyllä huomas että sitä jännitti - ja niin jännitti meitä muitakin. Eihän Tapsa sitä yksin kuitenkaan tehnyt, maalarimestari Hannu oli opastamassa ja maalaamassa itsekin, joten virheiltä vältyttiin.




Maalauksesta ei ole kuvia, mutta video on. Videon leikkasi ja muokkasi Enni, mutta sen kuvaamiseen taisi osallistua muutama muukin itseni lisäksi.





Tänään aamupäivästä puuhailimme Ennin ja Jannan kanssa Fiestan keulan kanssa ja laitoimme paikoilleen valot, jotka oli otettu maalauksen ajaksi irti sekä maalatut valoluomet niiden päälle. Myös konepellissä oleviin reikiin laitettiin verkkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti