maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hot Rod & Rock Show !!

 Viikonloppuna olikin sitten vuoden kohokohta, eli kauan odotettu Hot Rod & Rock Show, jonne meidän Ford Fiesta pääsi näytille.

Torstai meni viimeisiä valmisteluja tehdessä koululla. Fiesta ajettiin trailerille, eikä siinäkään kommelluksilta säästytty, mutta lopulta auto oli lastattu. Meiltähän lähti messuille siis kolme autoa, FIestan lisäksi Petrin tipparenu ja Hannun jenkki.



Perjantaina oltiin pirkkahallilla ja tehtiin ständi valmiiksi seuraavaa päivää varten. Alussa oli vähän sähläystä, kun Fiesta olisi jotenkin pitänyt pestä ja kuivata, kun ulkona oli satanut vettä ja se oli ihan likainen. Trussit koottiin ja niihin kiinnitettiin lamput, autot laitettiin paikoilleen, Macit ja Padit pistettiin kuntoon. Lähdettiin myös käymään kaupassa ostamassa vähän evästä meille, kun seitsemän, kahdeksan tuntia oli porukka päivässä messuilla. Noh, ostettiin sitten koulun piikkiin yli 50 atrian valmispitsaa, niistäkin puolet tais mennä silloin perjantaina, kun vasta tehtiin ständiä.


 
Lauantai ja sunnuntai olivatkin sitten ne viralliset messupäivät. Itse olin vain lauantaina, koska kahden päivän näytteille asettaja- lippuja oli rajallinen määrä. Mutta lauantaikin riitti oikein hyvin! Kymmenestä viiteen olin ja täytyy sanoa, että oli ihan mahtavaa! Ihmisiä oli hirveesti ja kiinnostus meidän autoja ja kiltakoulut- hanketta kohtaan oli yllättävän iso. Palaute oli suurimmaksi osaksi positiivista. :)



 Fiestan kylkeen ilmesty pääkallo, tipparenun kylkeen viinipullon etiketti ja jenkkin keulaan kuvioita paikan päällä, kun maalariopiskelijat pääsivät vauhtiin kynäruihkujen ja siveltimien kanssa.
Tänään illalla teen vielä kuvapläjäyksen messujen muista autoista. Omaan kameraan tuli näpättyä yli 400 kuvaa ja maalauksesta varmaan 30 minuuttia videoo.

Psst.. Minä ja Enni päästiin taas edustamaan, että meitä saattaa nähdä mediassa lähiaikoina. Siitä sitten lisää, kun tulee varmaksi ja ajankohtaiseksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti